Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | Platinum max expert XD | 5W30 4liter - main
Orlen | Platinum max expert XD | 5W30 4liter
8 200 Ft

Orlen | Platinum max expert XD | 5W30 4liter

MB 229.52
Mercedes-Benz 229.31/229.51
BMW Longlife-04
Opel/General Motors GM Dexos 2
VW 505 01
VW 505 00
Raktáron
8 200 Ft
Részletek
Általános jellemzők
A közepes SAPS típusú, legjobb minőségű szintetikus többfokozatú motorolajat alacsony viszkozitás jellemzi. Az egyedülálló Complex Protection Formula technológiának köszönhetően ideális keveréke a legmodernebb komponenseknek. Ez a kiváló minőségű alapolajokkal kombinálva ideális motorműködést biztosít, ugyanakkor csökkenti a felhalmozódást és a szelepkopás kockázatát. A PLATINUM Max Expert XD 5W-30 kompatibilis a DPF (dízel részecskeszűrő) és a TWC (háromutas katalizátor) kipufogógáz feldolgozó berendezésekkel. Garanciák: • kiváló tisztítási tulajdonságok, • tökéletes motorműködési hatékonyság, • kipufogógáz-feldolgozó berendezések ideális működése, • üzemanyag-fogyasztás csökkentése, • hatékony kenés motorindításkor télen,• meghosszabbított szolgáltatási időszakok.
Alkalmazás
PLATINUM Max Expert XD 5W-30 egy egyedülálló, Mid SAPS többfokozatú motorolaj. Dízelmotorral vagy öngyulladó benzinmotorral, akár turbófeltöltéssel, akár anélkül, kipufogógáz-csökkentő rendszerrel, például DPF-vel vagy TWC-vel felszerelt személygépkocsikhoz és kisteherautókhoz ajánlott. A kiváló viszkozitási és hőmérsékleti paraméterek garantálják a motor kifogástalan működését nyáron és télen, városi közlekedési körülmények között és átmenő utakon egyaránt. Megfelel az ILSAC GF-4 szerinti minőségi szintnek. Az Euro 6 szabványnak megfelelő járművekhez ajánlott.
Szabványok, jóváhagyások, előírások
Jóváhagyások:MB-Jóváhagyás 229.52. Megfelel a követelményeknek:Mercedes-Benz 229.31/229.51; BMW Longlife-04; Opel/General Motors GM Dexos 2; VW 505 01/505 00.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
 
Adatok
Cikkszám
PLATINUMMAXXD5W304L
Tömeg
4 kg/db
A vásárlás után járó pontok
246 Ft