Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | Platinum max expert V | 5W30 4liter - main
Orlen | Platinum max expert V | 5W30 4liter
10 470 Ft

Orlen | Platinum max expert V | 5W30 4liter

VW 504 00
VW 507 00
Mercedes-Benz 229.51
BMW Longlife-04
Porsche C30
Audi
Skoda
Seat
Raktáron
10 470 Ft
Részletek
Általános jellemzők
Long Life típusú legújabb generációs szintetikus motorolaj, amelyet Complex Protection Formula alapján terveztek. A CPF garantálja az optimális motorvédelmet minden üzemi körülmény között. Az egyedülálló Mid SAPS receptúra ​​(csökkentett szulfáthamu-, kén- és foszfortartalom) kiváló olajparamétereket garantál, csökkenti a szelepkopás kockázatát, egyúttal jobb lerakódás-szabályozást biztosít. Hozzájárul a szilárd részecskék felhalmozódásának csökkentéséhez a DPF-szűrőkben, és korlátozza a katalizátormérgezés esélyét a szikragyújtású motorokban. A PLATINUM Max Expert V 5W–30 egy energiatakarékos olaj, amely alacsonyabb üzemanyag- és olajfogyasztást, nagyobb futásteljesítményt a csereperiódusok között, valamint a természeti környezet védelmét garantálja. Garancia: • több futásteljesítmény az olajcserék között,• a motor és a szűrők hosszú élettartama – a Mid SAPS technológiának köszönhetően, • a természetes környezet védelme, • alacsonyabb üzemanyag- és olajfogyasztás, • gyors indítás alacsony hőmérsékleten, • motortisztaság a korom felfüggesztésének köszönhetően, • kiváló hő- és oxidációs stabilitás.
Alkalmazás
A PLATINUM Max Expert V 5W-30 egész éves szolgáltatásra készült, elsősorban személygépkocsikhoz és kisteherautókhoz, amelyek modern benzinmotorokat használnak katalizátorral és dízelmotorokkal, akár turbófeltöltéssel, akár anélkül, DPF-el (dízel részecskeszűrővel) vagy TWC (háromutas katalizátor) szűrők. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a legújabb Volkswagen követelményeknek: VW Standard 504 00/VW Standard 507 00, de használható olyan motorokban is, amelyek régebbi VW specifikációkat igényelnek. A Volkswagen csoport autóin kívül: Audi, Seat és Skoda, tökéletesen illeszkedik más gyártók személygépkocsiihoz és terepjáróihoz. Az Euro 6 szabványnak megfelelő járművekhez ajánlott.
Szabványok, jóváhagyások, előírások
Engedélyek : VW Standard 504 00; VW Standard 507 00. Megfelel a követelményeknek : Mercedes-Benz 229.51; BMW Longlife-04; Porsche C30; Audi; Skoda; Seat (motorokhoz, amelyekhez a gyártó a VW Standard 504 00/VW Standard 507 00 szabványnak megfelelő „Mid SAPS” típusú olajokat ajánl).
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
Adatok
Cikkszám
PLATINUMMAXV5W304L
Tömeg
4 kg/db
A vásárlás után járó pontok
314 Ft