Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | Platinum max expert F | 5W30 4liter - main
Orlen | Platinum max expert F | 5W30 4liter
8 850 Ft

Orlen | Platinum max expert F | 5W30 4liter

Ford WSS-M2C913-C
Ford WSS-M2C913-D
Renault RN 0700
Jaguar JTJLR 03.5003
Raktáron
8 850 Ft
Részletek
Általános jellemzők
Korszerű szintetikus többfokozatú motorolaj Ford autókhoz. Az új generációs technológia - Complex Protection Formula lehetővé tette az alapolajok ideális harmóniáját a megfelelően kiválasztott adalékanyagokkal, amelyet egyedi molekulaformula jellemez. A CPF kiváló motorvédelmet garantál nyáron és télen egyaránt. Ezenkívül a CPF csökkenti a túlzott szelepkopás kockázatát, ugyanakkor jobb felhalmozódást biztosít. Garanciák: • minimális motorkopás a csökkentett súrlódási ellenállásnak köszönhetően, • teljes motorvédelem a korrózió és rozsdásodás ellen, • hatékony hőelvezetés a motorból, • üzemanyag-megtakarítás, • gyors indítás alacsony hőmérsékleten, • kiváló védelem az olajmaradványok és -lerakódások ellen. képződés,• meghosszabbított szolgáltatási időszakok.
Alkalmazás
A PLATINUM Max Expert F 5W-30 olyan felhasználók számára készült, akik értékelik a Ford autókat. Megfelel a Ford egyik legfrissebb specifikációjának: WSS-M2C913-D. Alkalmas egyéb modern személygépkocsikban és kisteherautókban való használatra, amelyek  benzin- vagy dízelmotorral vannak felszerelve, akár turbófeltöltéssel, akár anélkül. Használata bármilyen üzemi körülmény között ajánlott, nyáron és télen egyaránt, ezzel egyidejűleg garantálva a hosszabb üzemidőt. Az Euro 6 szabványnak megfelelő járművekhez is ajánlott.
Szabványok, jóváhagyások, előírások
Engedélyek : Ford WSS-M2C913-C. Megfelel a követelményeknek: Ford WSS-M2C913-D; Renault RN 0700; Jaguar JTJLR 03.5003.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
 
Adatok
Cikkszám
PLATINUMMAXF5W304L
Tömeg
4 kg/db
A vásárlás után járó pontok
266 Ft