Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | Platinum max expert C3 | 5W40 4liter - main
Orlen | Platinum max expert C3 | 5W40 4liter
8 520 Ft

Orlen | Platinum max expert C3 | 5W40 4liter

MB-229.3
VW 505 00
VW 505 01
Mercedes-Benz 226.5
Renault RN0700/0710
Porsche A40
Ford WSS-M2C917A
General Motors GM Dexos 2
Raktáron
8 520 Ft
Részletek
Általános jellemzők
Szintetikus motorolaj a Complex Protection Formula alapján. A CPF optimális motorvédelmet biztosít minden üzemi körülmény között. Csökkenti a szelepek kopásának kockázatát azáltal, hogy jobb ellenőrzést biztosít a lerakódások ellen, így hozzájárul a részecske lerakódások csökkentéséhez a DPF-szűrőkön, és csökkenti a szikragyújtású motorok katalizátorainak mérgezésének kockázatát. Garanciák: • motorok hatékony kenése egységbefecskendezőkkel, • környezetvédelem, • motortisztaság a korom felfüggesztésével, • könnyű motorindítás hideg körülmények között.
Alkalmazás
A PLATINUM Max Expert C3 5W-40 egész évben használható modern motorokban, személygépkocsikban és kishaszonjárművekben, főként a Volkswagen csoport dízelmotorjaiban (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat) hengerenkénti befecskendező rendszerrel. Alkalmas benzinmotorokhoz is különféle üzemi körülmények között nyáron és télen egyaránt. A PLATINUM Max Expert C3 5W-40 kompatibilis a kipufogógáz-kezelő eszközökkel, mint például: DPF (dízel részecskeszűrő) és TWC (háromutas katalizátor). Az Euro 6 szabványnak megfelelő járművekhez ajánlott.
Szabványok, jóváhagyások, előírások
Jóváhagyások: MB-Jóváhagyás 229.31; VW Standard 505 00; VW Standard 505 01. Megfelel a követelményeknek: Mercedes-Benz 226.5; Renault RN0700/0710; Porsche A40; Ford WSS-M2C917A; General Motors GM Dexos 2.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
Adatok
Cikkszám
PLATINUMMAXC35W404L
Tömeg
4 kg/db
A vásárlás után járó pontok
256 Ft