Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | PLATINUM RIDER SCOOT 2T | 1liter - main
Orlen | PLATINUM RIDER SCOOT 2T | 1liter
1 739 Ft

Orlen | PLATINUM RIDER SCOOT 2T | 1liter

Orlen | PLATINUM RIDER SCOOT 2T | 1liter
Raktáron
1 739 Ft
Részletek
Általános jellemzők
​Félszintetikus olaj kétütemű robogókhoz, városi vezetéshez vagy nagy teljesítményű szabad utakon való közlekedéshez. A HTS (Hight Temperature Stability) formula hatékony kenést biztosít még magas hőmérsékleten is. Az olaj megakadályozza a dugattyúgyűrűk és dugattyúk égését és kopását, valamint véd a gyújtógyertyán lévő lerakódásoktól. Megfelel a JASO (Japán Autóipari Szabványügyi Szervezet) legmagasabb minőségi előírásainak, és rendelkezik az "ORLEN TEAM" motorkerékpár megbízhatósági garanciájával. Adagolás: a motorgyártó ajánlása szerint 2% olaj/üzemanyag arány /1:50/, ha a motorgyártó másként nem javasolja.
Alkalmazás
Motorkerékpárok, segédmotoros kerékpárok és robogók, valamint motoros szánok és quadok kétütemű motorjainak kenésére tervezték. Alkalmas keverésre vagy egyedi kenésre.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
 
Adatok
Cikkszám
PLATINUMRIDERSCOOT2T1
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
52 Ft