Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | PLATINUM RIDER 4T 10W40 | 1liter - main
Orlen | PLATINUM RIDER 4T 10W40 | 1liter
2 110 Ft

Orlen | PLATINUM RIDER 4T 10W40 | 1liter

Orlen | PLATINUM RIDER 4T 10W40 | 1liter
Raktáron
2 110 Ft
Részletek
Általános jellemzők
​Modern, félszintetikus olaj, amely lehetővé teszi a motorkerékpár maximális teljesítményének elérését. Alkalmas minden motorkerékpárhoz, rollerhez és a legújabb generációs ATV-hez. Speciálisan válogatott ásványi és szintetikus alapolajokból és adalékanyagokból áll. Könnyű indítást és hatékony kenést biztosít széles hőmérséklet-tartományban. A csúcstechnológiás HTS (High Temperature Stability) formula lehetővé teszi a motor teljesítményének maximális kihasználását. Megfelel a JASO (Japán Autóipari Szabványügyi Szervezet) legmagasabb minőségi előírásainak, és rendelkezik az "ORLEN TEAM" motorkerékpár tartóssági garanciájával. Megfelel a környezetbe kibocsátott kipufogógázokban lévő mérgező vegyületekre vonatkozó legszigorúbb korlátozásoknak, amelyek a motorkerékpárokra vonatkozó Euro-szabvány szerint vonatkoznak.
Alkalmazás
Sport-, körutazás- és túramotorok, valamint quadok négyütemű motorjainak kenésére tervezték. Ideális motorkerékpár sebességváltókhoz és nedves tengelykapcsolós sebességváltókhoz. Használható japán motorkerékpárokban, mint például Honda, Yamaha, Suzuki és Kawasaki. Biztosítja a legmagasabb teljesítményt az európai, amerikai és ázsiai gyártók motorkerékpárjaiban.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
 
Adatok
Cikkszám
PLATINUMRIDER10W404T1
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
63 Ft