Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 530 030 / +36 20 980 4978

Orlen | Fűkasza olaj TRAWOL 2T RED | 100ml - main
Orlen | Fűkasza olaj TRAWOL 2T RED | 100ml
420 Ft

Orlen | Fűkasza olaj TRAWOL 2T RED | 100ml

Orlen | Fűkasza olaj TRAWOL 2T RED | 100ml
Raktáron
420 Ft
Részletek
Általános jellemzők
Az üzemanyaggal tökéletesen keveredő félszintetikus olaj, amely magas védelmet biztosít a szénlerakódás ellen és nagyon alacsony füstkibocsátást biztosít, minden munkakörülmény között megtartja a kenőolaj filmréteget, amely megvédi a motort a kopástól magas fordulatszámon és magas hőmérsékleten.
Alkalmazás
Az ORLEN OIL Trawol 2T bármilyen kerti berendezés kétütemű motorjához készült. Főleg különféle gyártók, köztük a Husqvarna és a Stihl kaszákhoz, fűrészekhez stb. Adagolás:A motorgyártó ajánlása szerint. az üzemanyag mennyiségének 2%-a /1:50/ ha a motor gyártója másként nem javasolja. 100 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, a címkén egy szabály, amely megkönnyíti az olaj adagolását az üzemanyagba.
 
A Polski Koncern Naftowy Capital Group részeként működő ORLEN OIL Az ORLEN SA felelős a kenőanyagok átfogó gyártásáért és forgalmazásáért.
Az ORLEN OIL ajánlat a következőket tartalmazza :

A legmagasabb osztályú autóolajok – PLATINUM
ORLEN OIL autóipari olajok széles választéka
teherautó és busz motorolajok
AGRO olajok mezőgazdasághoz, erdőgazdálkodáshoz és kertészethez
építőipari berendezések és kemény berendezések olajai
ipari olajok (hidraulika, kompresszor, hajtómű, oltó)
technológiai olajok (emulgeáló, tapadásgátló, feldolgozó)
műanyag zsírok
folyadékok
Platinum IMPACT autókozmetikumok és egyéb termékek
oldószerek.
 
 
A kenőanyagpiac dinamikus változásaira reagálva az ORLEN OIL proaktívan együttműködik a vezető nemzetközi és lengyel kutatóközpontokkal új, kiváló minőségű termékek bevezetése érdekében. A vezető kenőanyag-gyártó pozíciója az ORLEN OIL-t felelőssé teszi a technológiai trendek folyamatos nyomon követéséért, hogy ajánlatát azonnal hozzá tudja igazítani a piac új követelményeihez, amelyek az Európai Unióban a kipufogógáz-tisztaság utólagos szabványának – EURO5 és egyéb követelményeknek – bevezetésével kapcsolatosak.
 
Az ORLEN OIL által kínált termékek legmagasabb minőségét elismert járműgyártók (köztük Mercedes-Benz, Volkswagen, Volvo, BMW, MAN, Porsche) és ipari gépek (Flender, Denison, Siemens) jóváhagyásai is megerősítik.
 
Az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében a cég elindította a speciális POWER SERWIS olajszolgáltatást, amely az ügyfélnél megoldja a kenőanyagok kiválasztásával kapcsolatos összes problémát.
 
Adatok
Cikkszám
TRAWOL2TRED100ML
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
13 Ft