PowerTec STANDARD H4 izzó 12V

Raktáron
1 116 Ft

Az M-Tech halogén izzók kiváló minőségű alkatrészekből, például oltott kvarcüvegből és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Izzóink átlagos élettartama kereken 300 munkaóra. Ez az élettartam termékeinket egy szintre emelte az olyan izzókkal, mint a Narva vagy a Tungsram. Átlagos európai minőséget biztosítunk. Izzóink minden szükséges e-jelöléssel rendelkeznek.

Raktáron
885 Ft

Az M-Tech PREMIUM halogén izzók nagy tartóssággal rendelkeznek az edzett kvarcüveg és a kiváló minőségű acél használatának köszönhetően. Ennek az izzónak az átlagos élettartama körülbelül 800 óra.

Az izzószálak előállításához használt nemesfémötvözet több fényt biztosít a hagyományos halogén izzókhoz képest. Az M-Tech PREMIUM európai E1 homologizációval rendelkezik, amely a termék legmagasabb minőségét jelenti.

Raktáron
1 116 Ft
Raktáron
1 310 Ft

PowerTec 12V 60/55W H4 Platinium halogén izzó

A PowerTec Platinium 130%-kal jobb fénykibocsátással rendelkezik a többi szabványos halogén izzóhoz képest.
Az izzó speciális konstrukciója megfelelő szűrőkkel, csúcskomponenseken alapuló, erős, messzemenő és hófehér fényt biztosít.
A Platinium izzók jellemzője, hogy ugyanaz a színhőmérséklet (Kelvinben mérve), mint bármely más márkás terméknél, mindössze 5%-kal kevesebb fényáram (lumen). A hófehér szín kevésbé fárasztó a vezető látására.
A hosszabb fénysugár garantálja a gyorsabb akadályfelismerést, jobb kilátást és általános biztonságot az úton.
Kiváló minőségű, ütésálló, hosszú élettartamú, hőmérsékleti ingadozásoknak ellenálló termék, edzett kvarcüvegből, UV szűrővel, amely védi az izzó formáját a sérülésektől és rozsdamentes acél talppal.

Raktáron
3 692 Ft

Powertec SuperWhite H4 izzó 12V DUO

A PowerTec Super White 100%-kal jobb fénykibocsátással rendelkezik a hagyományos halogén izzókhoz képest.
A speciális kék bevonat tökéletes fehér fényszínt biztosít, amely kevésbé fárasztja meg a vezető látását.
A hosszabb fénysugár a gyorsabb akadályfelismerés, a jobb láthatóság és az általános biztonság garanciája.
Kiváló minőségű, ütésálló, hosszú élettartamú, hőmérséklet-ingadozásoknak ellenálló termék, edzett kvarcüvegből, UV szűrővel, amely megvédi az izzót a sérülésektől, rozsdamentes acél talppal.

Raktáron
2 742 Ft

Osram H4 Cool Blue Intense Next Gen Új generáció

A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN halogén izzók új generációja a nagy fényerő modern megjelenése! A fehér LED-szerű világításnak köszönhetően az izzót különösen értékelni fogják azok a járművezetők, akik szeretik a stílusos és egyedi dizájn és az egyedi útvilágítás tökéletes kombinációját. Ez a stílusos lámpa olyan fókuszhatást hoz létre, amely segít, hogy más vezetők jobban lássák. Fedezze fel a kivételesen erős, kontrasztos és vakító fehér fényt akár 5000 Kelvin hőmérséklettel és 100%-kal több fénnyel! A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN - nek köszönhetően az éjszaka nappallá változik.

  • Extrém fehér fény, amely LED-ekre emlékeztet
  • Magasabb színhőmérséklet 5000K-ig
  • Erősebb fény
  • Modern és stílusos
  • Magas kontraszt
  • A több fény lehetővé teszi, hogy messzebbre láthasson, és gyorsabban reagáljon az akadályokra
  • Tökéletesen használható átlátszó lencsékkel ellátott fényszórókban
Raktáron
2 400 Ft

Az LSPRONG készletet arra tervezték, hogy az eredeti sárga halogén fényt LED technológiás világítássá alakítsa. Ez az új kiadás a CSP1860 LED chip legújabb generációját használja innovatív kialakítással és fejlett megoldásokkal (beleértve a speciális kerámia alapozót is). Ezeknek a LED-eknek a használata akár 150%-kal több fényt biztosít az első generációhoz képest. Az új, a halogén izzószálhoz hasonló kialakítás egyenletesebb fényt eredményez, jobban illeszkedik a reflektorokhoz és a lencsékhöz, és nincsenek sötét foltok vagy árnyékok az utcán. A precíz összeszerelés modern SMT gépekkel garantálja a megbízhatóságot minden vezetési körülmény között. A Next Gen verzió teljesen újratervezett hűtőrendszert is tartalmaz. A meglévő ActivAir technológiát egy sokkal hatékonyabb megoldás, a FrontAir váltotta fel, amely átnyomja a levegőt a fényszárkamrán, jelentősen javítva a LED-ek élettartamát és ezáltal a közlekedésbiztonságot.
Az LSPRO NEXT GENERATION sorozat másik újítása az NTC érzékelő, amely a fénykibocsátás hőmérsékletének és intenzitásának szabályozásáért felelős, megvédve a chipet a túlmelegedéstől. A hűtőborda mérete 25%-kal csökkent, így az átmérő 30 mm.

Raktáron
27 465 Ft

LED készlet LSAL sorozat M-TECH PREMIUM

LED átalakító készlet, amely az eredeti halogén fényszórók kristálytiszta nappali színűvé alakításához készült. A készlet akár 200%-kal több fényt biztosít az eredeti izzóhoz képest. Az LSAL készletek CSP 1860 LED típussal vannak felszerelve (több chipen alapuló), amely javítja a láthatóságot azáltal, hogy széles, akár 5000 lumen fénysugarat biztosít. A megfelelő kialakítás megakadályozza a többi közlekedő elvakítását, a kettős hőmérséklet-szabályozó rendszer pedig hatékonyan védi a diódákat a túlmelegedéstől. Az "All in One" elnevezésű LSAL LED-es izzósorozat speciális kialakítása, kompakt méret, kábel nélküli és az integrált talp jelentősen megkönnyíti a beszerelést még szűk helyeken is.

Nincs raktáron. Érdeklődjön!
22 571 Ft
LEDBooster izzó H4 P43t 6500K 15W 12/24V 2db | Lucas
Külső raktáron. +1-2 munkanap
24 550 Ft