Az M-Tech PREMIUM halogén izzók nagy tartóssággal rendelkeznek az edzett kvarcüveg és a kiváló minőségű acél használatának köszönhetően. Ennek az izzónak az átlagos élettartama körülbelül 800 óra.

Az izzószálak előállításához használt nemesfémötvözet több fényt biztosít a hagyományos halogén izzókhoz képest. Az M-Tech PREMIUM európai E1 homologizációval rendelkezik, amely a termék legmagasabb minőségét jelenti.

Raktáron
1 143 Ft

H7 M-Tech halogén izzó

Izzóink kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, mint például oltott kvarcüveg és kiváló minőségű rozsdamentes acél. Izzóink átlagos élettartama akár 300 munkaóra is lehet. Ez az élettartam egyenrangúvá teszi termékeinket az olyan izzókkal, mint a Narva vagy a Tungsram. Átlagos európai minőséget biztosítunk. Izzóink minden szükséges e-jelöléssel rendelkeznek.

Raktáron
883 Ft
Raktáron
2 381 Ft
Raktáron
1 666 Ft

PowerTec Long Life H7

A PowerTec Long Life sorozat jellemzője a négyszer hosszabb élettartam, mindössze 10%-os teljesítménycsökkenés mellett.
Az egyes Long Life izzók átlagos élettartama körülbelül 1500 munkaóra, ami egyenlő a többi versenyképes termékkel.
Kiváló minőségű, ütésálló, 4x hosszabb élettartamú, hőmérséklet-ingadozásoknak ellenálló termék, edzett kvarcüvegből, UV szűrővel, amely megvédi az izzót a sérülésektől és rozsdamentes acél talppal.

Raktáron
2 614 Ft

PowerTec 12V 55W H7 Platinium halogén izzó

A PowerTec Platinium 130%-kal jobb fénykibocsátással rendelkezik a többi hagyományos halogén izzóhoz képest.
Az izzó speciális konstrukciója megfelelő szűrőkkel, csúcskomponenseken alapuló, erős, messzemenő és hófehér fényt biztosít.
A Platinium izzók jellemzője, hogy ugyanaz a színhőmérséklet (Kelvinben mérve), mint bármely más márkás terméknél, mindössze 5%-kal kevesebb fényáram (lumen). A hófehér szín kevésbé fárasztó a vezető látására.
A hosszabb fénysugár garantálja a gyorsabb akadályfelismerést, jobb kilátást és általános biztonságot az úton.
Kiváló minőségű, ütésálló, hosszú élettartamú, hőmérsékleti ingadozásoknak ellenálló termék, edzett kvarcüvegből, UV szűrővel, amely védi az izzó formáját a sérülésektől és rozsdamentes acél talppal.

Raktáron
3 883 Ft

Osram H7 Cool Blue Intense Next Gen Új generáció

A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN halogén izzók új generációja a nagy fényerő modern megjelenése! A fehér LED-szerű világításnak köszönhetően az izzót különösen értékelni fogják azok a járművezetők, akik szeretik a stílusos és egyedi dizájn és az egyedi útvilágítás tökéletes kombinációját. Ez a stílusos lámpa olyan fókuszhatást hoz létre, amely segít, hogy más vezetők jobban lássák. Fedezze fel a kivételesen erős, kontrasztos és vakító fehér fényt akár 5000 Kelvin hőmérséklettel és 100%-kal több fénnyel! A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN - nek köszönhetően az éjszaka nappallá változik.

  • Extrém fehér fény, amely LED-ekre emlékeztet
  • Magasabb színhőmérséklet 5000K-ig
  • Erősebb fény
  • Modern és stílusos
  • Magas kontraszt
  • A több fény lehetővé teszi, hogy messzebbre láthasson, és gyorsabban reagáljon az akadályokra
  • Tökéletesen használható átlátszó lencsékkel ellátott fényszórókban
Raktáron
2 990 Ft
Izzó H7 Long Life
Raktáron
1 420 Ft
Izzó H7 Xenon 12V 35W 4300K 1db
Raktáron
4 460 Ft
Raktáron
7 798 Ft
Raktáron
7 798 Ft