PowerTec 12V 55W H1 Platinium halogén izzó

A PowerTec Platinium 130%-kal jobb fénykibocsátással rendelkezik a többi hagyományos halogén izzóhoz képest.
Az izzó speciális konstrukciója megfelelő szűrőkkel, csúcskomponenseken alapuló, erős, messzemenő és hófehér fényt biztosít.
A Platinium izzók jellemzője, hogy ugyanaz a színhőmérséklet (Kelvinben mérve), mint bármely más márkás terméknél, mindössze 5%-kal kevesebb fényáram (lumen). A hófehér szín kevésbé fárasztó a vezető látására.
A hosszabb fénysugár garantálja a gyorsabb akadályfelismerést, jobb kilátást és általános biztonságot az úton.
Kiváló minőségű, ütésálló, hosszú élettartamú, hőmérsékleti ingadozásoknak ellenálló termék, edzett kvarcüvegből, UV szűrővel, amely védi az izzó formáját a sérülésektől és rozsdamentes acél talppal.

Raktáron
2 720 Ft

Osram H1 Cool Blue Intense Next Gen Új generáció

A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN halogén izzók új generációja a nagy fényerő modern megjelenése! A fehér LED-szerű világításnak köszönhetően az izzót különösen értékelni fogják azok a járművezetők, akik szeretik a stílusos és egyedi dizájn és az egyedi útvilágítás tökéletes kombinációját. Ez a stílusos lámpa olyan fókuszhatást hoz létre, amely segít, hogy más vezetők jobban lássák. Fedezze fel a kivételesen erős, kontrasztos és vakító fehér fényt akár 5000 Kelvin hőmérséklettel és 100%-kal több fénnyel! A COOL BLUE INTENSE NEXTGEN - nek köszönhetően az éjszaka nappallá változik.

  • Extrém fehér fény, amely LED-ekre emlékeztet
  • Magasabb színhőmérséklet 5000K-ig
  • Erősebb fény
  • Modern és stílusos
  • Magas kontraszt
  • A több fény lehetővé teszi, hogy messzebbre láthasson, és gyorsabban reagáljon az akadályokra
  • Tökéletesen használható átlátszó lencsékkel ellátott fényszórókban
Raktáron
1 800 Ft

Az LSPRONG készletet arra tervezték, hogy az eredeti sárga halogén fényt LED technológiás világítássá alakítsa. Ez az új kiadás a CSP1860 LED chip legújabb generációját használja innovatív kialakítással és fejlett megoldásokkal (beleértve a speciális kerámia alapozót is). Ezeknek a LED-eknek a használata akár 150%-kal több fényt biztosít az első generációhoz képest. Az új, a halogén izzószálhoz hasonló kialakítás egyenletesebb fényt eredményez, jobban illeszkedik a reflektorokhoz és a lencsékhöz, és nincsenek sötét foltok vagy árnyékok az utcán. A precíz összeszerelés modern SMT gépekkel garantálja a megbízhatóságot minden vezetési körülmény között. A Next Gen verzió teljesen újratervezett hűtőrendszert is tartalmaz. A meglévő ActivAir technológiát egy sokkal hatékonyabb megoldás, a FrontAir váltotta fel, amely átnyomja a levegőt a fényszárkamrán, jelentősen javítva a LED-ek élettartamát és ezáltal a közlekedésbiztonságot.
Az LSPRO NEXT GENERATION sorozat másik újítása az NTC érzékelő, amely a fénykibocsátás hőmérsékletének és intenzitásának szabályozásáért felelős, megvédve a chipet a túlmelegedéstől. A hűtőborda mérete 25%-kal csökkent, így az átmérő 30 mm.

Raktáron
24 067 Ft
Izzófajta H1
Feszültség 12.0 V
Névleges teljesítmény 35 W
Színhőmérséklet 6000.0 K
Csatlakozó típusa P14,5S
Lámpa típus xenon
Mennyiség 1.0 db
Szín hideg fehér
Raktáron
7 495 Ft

Az M-Tech HID xenon izzó a hagyományos halogén izzó helyettesítője, xenon barkács átalakító készletekben is kapható. Bármilyen univerzális előtétegységgel működik. Az M-Tech HID sorozat a xenon izzók széles választékát tartalmazza, a legjobb minőségű alkatrészekkel gyártva. Dupla edzett kvarcüveg, UV-szűrő, kiváló minőségű elektródák és (élettartam növelésére optimalizált) nemesgázkeverék az M-Tech xenon izzók fő jellemzői. Ezenkívül minden izzó kerámiagyűrűvel van felszerelve, amely alátámasztja az izzót, és hermetikus csatlakozókkal, amelyek kiemelik a minőséget. A változó élettartam miatt erősen javasolt a xenon izzók páros cseréje. Csak egy izzó cseréje általában színhőmérsékletkülönbséget okoz az új és a régi izzó között.

Nincs raktáron. Érdeklődjön!
7 495 Ft